Merel vindt dat Mylène iets met make-up moet gaan doen en wil samenwerken

Merel vindt dat Mylène iets met make-up moet gaan doen en wil samenwerken

Mylène doet de make-up van Merel ter voorbereiding van de Single Release Party van vanavond. Merel vindt het erg mooi en vraagt waarom Mylène niet iets wil doen met make-up. Mylène erkent dat ze veel van make-up weet en het ook erg leuk vindt. De reden dat ze het niet zomaar doet is omdat je zonder een diploma weinig kan. Ook zitten er volgens haar hoge kosten aan verbonden. Je moet veel borsteltjes en verschillende make-up hebben gaat ze verder. Merel vindt dat ze het een kans moet geven. En stelt voor om nieuwe kwasten en eventueel make-up te kopen. Daar staat tegenover dat Mylène er volledig voor moet gaan. Dan kan je er de laatste weken toch nog achter aan gaan voegt Merel er aan toe. En oppert het idee bij Mylène dat ze haar make-up kan doen voor de aankomende fotoshoot van Merel zondag. Daardoor heeft Mylène de mogelijkheid om aan haar portfolio te werken. Mylène vindt dit een goed idee. Hoe zal deze samenwerking verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:17

    De spullen zijn er hoor zondag de directrice zorgt er wel voor willen jullie nu nog zeggen dat het geen doorgestoken kaart is. Ik ver wacht wat den je de blauwe balk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *