De zenuwen slaan toe bij Gerrit en Jessie, de releaseparty is begonnen!

De zenuwen slaan toe bij Gerrit en Jessie, de releaseparty is begonnen!

Jessie en Merel zoeken elkaar op voordat de single releaseparty gaat beginnen. Jessie geeft aan dat de laatste keer dat hij op het podium stond, hij last kreeg van een droge mond. Merel laat weten dat ze alle vertrouwen in hem heeft. Ondertussen arriveren de bezoekers met grote aantallen naar binnen. Ze worden warm ontvangen door Franny en Jordie die een klein praatje met iedereen maken. Jens, Alexandra, Brandon, Dylan en Mylène verzorgen de bezoekers van een hapje en een drankje. Ondertussen zijn Gerrit en Jessie zich fysiek en mentaal aan het voorbereiden op het optreden. Er hangt een gezellige sfeer op het Utopia 2 terrein. Diverse artiesten en dj’s wisselen elkaar af in het voorprogramma. Er wordt voor ieders smaak iets gedraaid en het is een echt feest. Nog even en het liveoptreden van “Richman” en “Toffe Tony” kan beginnen. Zal Jessie zijn podiumvrees kunnen overwinnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *