Jessie en Gerrit geven hun eerste optreden en brengen hun muziek officieel uit

Jessie en Gerrit geven hun eerste optreden en brengen hun muziek officieel uit

Het langverwachte optreden van Jessie en Gerrit was afgelopen avond. Op dit moment is Trafassi op de achtergrond nog aan het spelen terwijl Jessie en Hiske in de silo in gesprek zijn. Het is tijd, Jessie en Gerrit begeven zich naar de achterzijde van het podium om te beginnen. Om Trafassi af te kondigen en het tweetal aan te kondigen stapt Merel het podium op. Ik ben er echt een beetje zenuwachtig van zegt ze over het aankomende optreden. Na een inleiding begint de muziek te spelen. Richman en Toffe Tony worden door het publiek toegejuicht. Het dak lijkt eraf te gaan terwijl het tweetal hun nummers speelt. Als Merel na afloop vraagt hoe Jessie zich voelt, zegt hij dat hij toch nog wel een beetje zenuwachtig is. Gerrit merkt op dat hij misschien wel zenuwachtiger dan Jessie was. Jessie lijkt zijn podiumvrees te hebben overwonnen. Na het optreden wordt de videoclip van het nummer Fame voor het eerst vertoond aan het publiek. Hieronder kun je de clip ook bekijken. Daarna rappen Gerrit en Jessie het nummer nog één keer live. Als ze de nodige mensen bedankt hebben, is het moment dan daar, Richman en Toffe Tony gaan officieel hun nummer uitbrengen. Samen met Merel tellen de mannen af en ze drukken op een grot rode knop. De confetti knalt in Utopia 2 en de bezoekers klappen vrolijk. Vanaf nu zijn de nummers Helikopter en Fame online te beluisteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *