Een speciaal moment voor Shelley, ze woont vijftien maanden in Utopia 2

Een speciaal moment voor Shelley, ze woont vijftien maanden in Utopia 2

Afgelopen avond was het redelijk druk in Utopia 2. De releaseparty van Richman en Toffe Tony is namelijk in volle gang! DJ Jean onderbreekt zijn set voor een mededeling. Ik onderbreek deze boel natuurlijk niet voor niks zegt hij. Want het is een speciaal moment voegt hij eraan toe. Shelley komt vervolgens het podium op. Dit omdat zij vijftien maanden in Utopia zit. DJ Jean wil hier even een moment voor nemen. Vijftien maanden met mijn ups en downs zegt Shelley. Maar ik ben heel trots dat ik het heb gehaald en ik blijf lekker tot het einde. Het publiek juicht en DJ Jean begint weer te draaien, terwijl Shelley vrolijk op het podium staat te dansen. Wat gaat deze nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *