De bewoners uit Utopia 2 zijn aan het nagenieten van de leuke avond

De bewoners uit Utopia 2 zijn aan het nagenieten van de leuke avond

Een nieuwe dag is begonnen en iedereen is alweer druk bezig. Jordie is de bar aan het opruimen en is zich vol aan het focussen op het Love is Love evenement. Jens werd wakker met het vervelende nieuws dat hij zijn enkel heeft verzwikt. Samen met Jessie is hij het geld aan het tellen van gisteren. Gerrit en Jessie hebben namelijk een optreden gegeven en iedereen heeft ervan genoten. Het was een hele bijzondere avond. Ook was het doel van Jessie om zijn podiumvrees te overwinnen. En dat is hem gelukt. Met een groot applaus hebben zij hun optreden afgesloten. Dj Jean heeft wat lekkere plaatjes gedraaid die we allemaal nog kennen van vroeger. Tijdens zijn optreden is er nog een speciaal moment geweest voor Shelley, die alweer 15 maanden in Utopia 2 woont. Vandaag gaan de bewoners lekker nagenieten van een onvergetelijke avond. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren? We komen snel terug met meer nieuws over Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *