Jessie en Gerrit hebben winst gemaakt tijdens hun releaseparty

Jessie en Gerrit hebben winst gemaakt tijdens hun releaseparty

Na het succesvolle evenement van afgelopen avond zijn de bewoners benieuwd naar de omzet die ze gedraaid hebben. Jessie en Jens verzamelen de kassa en de munten, zodat ze kunnen beginnen met tellen. Ondertussen liggen Gerrit en Franny nog lekker samen in bed. Jessie besluit even bij hun langs te lopen, om de omzet met hen te delen. We hebben winst gemaakt vertelt Jessie trots. En laat verder weten dat het om een bedrag van €5755,- gaat. Dat is mooi reageert Gerrit terwijl hij Jessie een high five geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *