Jordie hartstikke zenuwachtig voor zijn naderende date van vanavond

Jordie hartstikke zenuwachtig voor zijn naderende date van vanavond

Merel, Jordie, Jens en Jessie zijn in de silo en hebben het over vandaag. Jordie heeft namelijk een date vanavond die is geregeld door Brandon en Dylan. Jens vraagt waarom zijn date niet blijft slapen maar Jordie wil het rustig aanpakken. Wat voor sl*ttenbak probeer je me te maken zegt Jordie lachend tegen Jens. Merel loopt daarna naar Brandon en Dylan die nog op bed liggen. Ze laat weten dat Jordie helemaal gek wordt en hartstikke zenuwachtig is voor de date. Brandon en Dylan lachen en zeggen dat ze hem de afgelopen tijd een beetje plagen en grapjes maken over de date. We zijn allemaal gekke dingen aan het verzinnen zoals bungeejumping, schminken en dat Ben Saunders komt gaat Brandon verder. En hij gelooft het allemaal voegen ze samen toe maar hij wil het zo simpel mogelijk leggen ze uit. Merel is verbaast, hij is de grootste diva en dan wilt hij niks groots. Ze stelt voor om de date binnen te laten komen op een paard om het spannend te maken. De drie vinden het een leuk idee en Merel zegt dat ze het gaat proberen en kijken wat ze kan doen. We houden contact eindigt ze als ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *