Alexandra is in tranen door de komst van B&B gasten

Alexandra is in tranen door de komst van B&B gasten

Er zijn wat discussies gaande op het terrein over de B&B-ers die vanavond komen slapen. Alexandra vertelt geëmotioneerd aan Jordie en Brandon dat ze het niet fijn vindt dat er gezegd wordt dat ze vanavond in de kast van Merel en Franny moet slapen. Laat Lex maar weer lekker in de kast slapen, waar het naar vogelschijt ruikt zegt ze en raakt steeds emotioneler. Ik kan niet meer normaal communiceren. Ik kan het niet huilt ze. Brandon stelt daarna voor om samen naar een oplossing te zoeken maar Alexandra laat weten dat ze geen spelbreker wil zijn. Ze raakt ondertussen steeds verdrietiger en laat weten dat ze niet meer voor haarzelf op durft te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *