Adriaan en Jens denken dat er iets speelt tussen twee bewoners en willen een weddenschap op zetten

Adriaan en Jens denken dat er iets speelt tussen twee bewoners en willen een weddenschap op zetten

Jens, Adriaan en Jessie staan op het Utopia 2 terrein wanneer de nieuwkomer over Merel begint. Ik denk dat er nog wel eens iets tussen jullie gaat gebeuren, zegt hij terwijl hij Jessie aankijkt. Adriaan begint te lachen en vertelt dat hem nog niets is opgevallen tussen de twee. Ik vind jullie wel bij elkaar passen, geeft hij toe. Jens knikt en vertelt dat ze beiden een beetje arrogant zijn en ijdel. Even later spreken Adriaan en Jens de vrouwelijke bewoonster aan. Adriaan vertelt dat hij een weddenschap wil opzetten om te voorspellen hoelang het gaat duren voor Merel en Jessie met elkaar in bed belanden. Merel begint de lachen. Nou, ik weet niet eens of het gaat gebeuren. Adriaan knikt en vertelt dat ze er maar even over na moet denken. Ik zou me er wel wat bij kunnen voorstellen dat jullie wat krijgen. Denk jij dat de twee een stelletje kunnen worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *