De bewoners genieten van het feest voor Merel haar verjaardag en hebben een gezellige avond

De bewoners genieten van het feest voor Merel haar verjaardag en hebben een gezellige avond

Merel is vandaag jarig en dat laat ze niet zomaar voorbij gaan. Ze nodigt alle bewoners uit en geeft een speech. Ondanks dat ze ziekjes is en haar stem wat schor klinkt, doet ze haar best. Ze vlogt ondertussen. De andere bewoners zeggen dat ze niet te verstaan is, maar dan maakt ze al snel een grapje. Dan ga ik dat ondertitelen. De groep lacht. Een moment later is het tijd om de taart aan te snijden. Een cake met panterprint wordt in stukjes gesneden door de vrouwelijke bewoonster. Ondertussen spelen Lotus en Mike een spelletje en dansen de anderen er vol op los.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *