Timothy spreekt Adriaan aan, hij wil graag iets kwijt aan zijn medebewoner

Timothy spreekt Adriaan aan, hij wil graag iets kwijt aan zijn medebewoner

De bewoners hebben een gezellig feestje in de silo ter ere van Merels verjaardag. Na vele spelletjes en dansjes wil bewoner Timothy iets kwijt bij Adriaan. In het begin toen Timothy door de poort kwam, gaf hij al snel aan dat Adriaan een broer is voor hem. Nu een lange tijd verder op in de mini samenleving zijn de twee veel minder close dan Timothy had gehoopt. De mannelijke bewoner  spreekt daarom tijdens het feestje Adriaan aan. Hij vertelt dat hij nog steeds fan is van Adriaan en dat hij nog steeds de idealen nastreeft. Sterker nog. Timothy geeft toe dat Adriaan dé ideale bewoner is en dat hij zelf denkt dat hij gezien wordt als een boef en niet blij is met dat imago en graag wil zijn zoals Adriaan. Timothy sluit af door Adriaan een kus op zijn schouder te geven en op zijn hoofd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *