Jessie en Jens lijken niets in het plan van Timothy en Franny om een ontbijtservice op te richten te zien

Jessie en Jens lijken niets in het plan van Timothy en Franny om een ontbijtservice op te richten te zien

Timothy en Franny willen een ontbijtservice oprichten. Het plan van de bewoners is om op bestelling belegde broodjes te laten bezorgen bij klanten. Jens en Jessie lijken echter weinig in het idee te zien. Ik stelde hem drie kritische vragen en toen liep hij vast zegt Jessie. Volgens hem heeft Timothy bijvoorbeeld niet nagedacht over de verpakkingsmaterialen. Er is een reden dat die andere bezorgdienst vijftien euro kost, laten we het daar op houden lacht Jessie verder. Hij lijkt te twijfelen of er veel geld verdiend kan worden met het plan van Timothy. Ik wil hem heel graag een plan op laten stellen maar ik heb er eigenlijk geen vertrouwen in reageert Jens. Zal het plan van Timothy toch worden uitgevoerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *