Gerrit vertelt over zijn relatie met Mylène

Gerrit vertelt over zijn relatie met Mylène

Gerrit neemt plaats in het huisje van Christel en Hiske. Het gesprek gaat al snel over nieuwe bewoonster Mylène. Nu zie je wel de verhoudingen legt Christel uit. Hier zie je al sneller dat jullie bij elkaar passen voegt ze eraan toe. Gerrit begrijpt wat zijn mede bewoner vertelt. En legt uit dat het voor hem heel bizar is dat er een dierbare van hem vanuit de buitenwereld nu de nieuwe bewoner is geworden. Ik vind het fantastisch dat ze er is voegt hij eraan toe. Ook legt hij uit dat hij nog niet zo goed weet hoe hij met deze situatie om moet gaan. Wanneer is het uit gegaan vraagt Christel nieuwsgierig. Ander halfjaar geleden antwoordt Gerrit. Christel vraagt zich ook af wie de relatie heeft beëindigd. Het is vanaf haar kant misgegaan legt hij uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *