Erik zijn slaap wordt verstoort door de bakkerij van Adriaan en wil een oplossing

Erik zijn slaap wordt verstoort door de bakkerij van Adriaan en wil een oplossing

Erik slaapt sinds zijn binnenkomst in de caravan, waar Adriaan sinds kort zijn bakkerij heeft geopend. Erik merkt dat hij slaap te kort komt. Dit omdat Adriaan soms voor zes uur ’s ochtends al in de bakkerij aan het werk is. Dit is een probleem voor Erik want hij vindt zijn slaap belangrijk. Ik wil kunnen slapen tot half acht legt hij uit. De bewoners proberen daarom naar een oplossing te zoeken voor Erik zodat hij een betere nachtrust krijgt. Erik laat aan hen weten dat hij liever in de caravan wil blijven slapen omdat hij zich hier thuis voelt. Ik wil mijn huis niet uitgezet worden benadrukt hij tegenover Jessie. Maar als Jessie aan Erik vraagt wat hij dan wil, weet hij hier geen antwoord op te geven. Hoe wordt dit probleem opgelost?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *