Gerrit neemt even tijd voor zichzelf, hij heeft een dubbel gevoel na de komst van Mylène

Gerrit neemt even tijd voor zichzelf, hij heeft een dubbel gevoel na de komst van Mylène

Gerrit is nog steeds een beetje van de shock aan het bekomen. Hij praat even met Timothy en laat hem weten dat hij een dubbel gevoel heeft. Hij geeft nog steeds heel veel om Mylène maar legt uit het wel gek te vinden dat ze nu de aankomende tijd samen gaan wonen in Utopia 2. En voegt eraan toe dat hij ook al een beetje spanning tussen Shelley en Mylène voelt. Als ik voor en van mijn ex nog iets voelde, dat is het Mylène wel eindigt hij het gesprek met Timothy.

Uiteindelijk loopt Gerrit even naar buiten om alleen te kunnen zijn. Nog meer van m’n liefdesleven bloot zegt hij tegen zichzelf terwijl hij diep zucht. Gerrit lijkt geen houding te kunnen geven. Terwijl hij alleen in de telefooncel zit, wrijft hij over zijn gezicht en door zijn haren. Een kort moment later staat hij weer op en loopt hij weer richting de Mongoolse tent. Insane. In-f*cking-sane zegt hij hardop nog voordat hij de Mongoolse tent weer binnenloopt. Shelley komt wat later ook de Mongoolse tent binnen lopen. De twee praten weer verder. Gerrit weet niet wat hem overkomen is. Dit is volgens mij nog nooit gebeurt in Utopia merkt hij op. Volgens mij is het voor haar ook een dubbel gevoel, want het is ook haar eigen avontuur en dan kom je mij tegen eindigt hij. Nog iets later gaat hij richting Shelley. Wat vind jij ervan vraagt hij aan haar. Shelley denkt even na en zegt daarna dat ze denkt dat Mylène wel een toffe chick kan zijn. Gerrit vraagt aan haar of Shelley denkt dat de binnenkomst iets gaat veranderen aan hun relatie. Shelley denkt dat dit zeker het geval is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *