Jens wil met Gerrit de ontgroening voor Mylène regelen

Jens wil met Gerrit de ontgroening voor Mylène regelen

Vandaag is Mylène, de nieuwe bewoner Utopia 2 binnen gekomen. Zoals gewoonlijk moeten de bewoners bij binnenkomst een ontgroening doen. Jens en Gerrit lijken hier wel van te genieten. De twee weten veel van het studentenleven af en weten precies wat een toepasselijke ontgroening is. Mylène weet dat de ontgroening eraan gaat komen en geeft aan bij Jens dat ze heel nieuwsgierig is. Jens moet lachen. Ik denk dat dat Ger en ik me daarover ga ontfermen zegt hij trots. Heb je bij een studentenvereniging gezeten vraagt Jens geïnteresseerd. Nee antwoordt Mylène terwijl ze haar hoofd schud. Wat zullen ze voor Mylène in petto hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *