Jessie wil het refrein van het rap nummer veranderen en contacteert de producer

Jessie wil het refrein van het rap nummer veranderen en contacteert de producer

Jessie belt het bedrijf waar hij het rapnummer heeft laten produceren. Ik denk dat we het refrein opnieuw moeten gaan opnemen. begint Jessie het gesprek. Dit omdat hij niet heel tevreden is met het refrein en wat meer hoge uithalen wil met een iets andere tekst. Jessie wordt wel gewaarschuwd dat ze net beginnen en dat ze niet alles kunnen verwachten van zichzelf. Jessie blijft voet bij stuk houden, hij wil het veranderen. De belangrijkste vraag voor Jessie en Gerrit is om te kijken wat ze willen en wat ze kunnen. De persoon aan de andere kant van de lijn is het met Jessie eens dat het refrein beter kan. Ook heeft het bedrijf enkele beats gemaakt speciaal voor Jessie en Gerrit. Zullen de tracks van Jessie en Gerrit een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *