Chipp is gefrustreerd door een dure rekening van de kapper

Chipp is gefrustreerd door een dure rekening van de kapper

Chipp besluit met Billy praten, er is namelijk een rekening van kapper Mika binnengekomen voor Jacco’s knipbeurt. Zijn zakgeld is alleen niet toereikend om dit te kunnen betalen. Mensen moeten beseffen dat ze geen geld kunnen uitgeven, alleen voor het broodnodige reageert Billy. René, Floor en Cemal moeten meer nee verkopen tegen de rest. Niemand is zich ervan bewust wat eruit vliegt en wat er binnenkomt, dat is namelijk veel te weinig om alle facturen te betalen voegt ze eraan toe. Chipp is het hier helemaal mee eens en snapt dan ook niet dat Jacco zijn haar heeft laten knippen voor 75 euro, als het geld er eigenlijk niet is. Billy is op haar beurt van mening dat de uitgaven veel beter gecontroleerd moet worden door de drie bewoners die de financiën doen. Chipp noemt vervolgens nog een aantal voorbeelden van situaties die qua financiën niet helemaal lekker lopen. Billy slaat haar handen voor haar gezicht en laat weten dat ze enorm moedeloos wordt van de hele situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Floris at 15:22

    Mika ?? Klinkt bekend die naam, was dat niet zo’n mediageil kappertje dat eerder op tv is verschenen ?? Als je dat soort types in huis haalt weet je dat ze ’t nooit gratis doen.

  2. Margriet at 09:25

    Billy is nou notabene zelf de gene die zo ongeveer het meeste geld uit geeft. En natuurlijk Jacco had ook een goed kopere kapper kunnen.kiezen. Ik vind dat er een.echte boekhouder of een financiële man/ vrouw het over moet nemen. Als het zo doorgaat is meneer de Mol.straks platzak.(not).
    +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *