Jacco geeft Noah advies over Johan zijn toon naar hem

Jacco geeft Noah advies over Johan zijn toon naar hem

Jacco en Noah ergeren zich aan nieuwste bewoner Johan. Volgens hen wil hij te graag zijn zin doordrijven en ze denken dat Johan graag de toon zou willen bepalen in Utopia. Jacco en Noah vinden dit een slechte houding, zeker wanneer je net een week in Utopia bent ingetrokken. Als hij vraagt wat je hebt opgepakt en vervolgens zegt dat je top bezig bent bedoelt hij eigenlijk dat hij het zelf had willen doen laat Jacco zuchtend weten. Noah knikt en zegt  dat hij die ondertoon ook al meerdere malen heeft moeten aanhoren. Je kan toch als een volwassen vent met iemand praten? voegt hij eraan toe.  Jacco moet lachen als hij aan het gezicht van Noah denkt van vandaah. Ik zag het gelijk lacht hij. Noah antwoordt dat hij niet gediend is van de je moet, je moet toon van Johan. Ik moet niks! Het enige wat ik moet is ademen legt hij verder uit. Jacco geeft aan dat hij zichzelf kan herkennen in Noah. Ook ik ben  er niet zo van dat andere bewoners vertellen wat ik moet doen. Daarom zei ik ook gisteren dat je lekker rustig aan moet doen. Op je eigen tempo gaat hij met een lach verder. Daar kan Noah zich prima in vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Kelly at 09:55

    De pot verwijt de ketel!!
    Noa verwijt Johan zijn toon en houding, moet je zien met wat voor een attitude Noa daar zelf rond dendert.
    En hoe lang zit hij er?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *