Romy, Fay en Demi zijn weer vriendinnen

Romy, Fay en Demi zijn weer vriendinnen

Demi en Fay komen Romy huilend tegen in de caravan. Waar de harde woorden de afgelopen dagen heen en weer vlogen, vliegt Fay Romy nu in de armen om een stevige knuffel te geven. De ruzie die het drietal eerder had hakt er bij Romy in. Ik vind het zo erg zegt ze. Ik wil gewoon naar huis voegt ze eraan toe. Demi en Fay willen daar op hun beurt niks van weten en drukken Romy op het hart dat ze haar maar al te graag in Utopia willen houden. Romy nog steeds overstuur, baalt van zichzelf en biedt haar excuses aan. Die worden direct geaccepteerd door de tweelimg. Ook Demi en Fay zeggen sorry voor de harde confrontaties. Het drietal besluit om de voorvallen te vergeven en vergeten. Na een laatste knuffel verlaten de vrouwen de caravan als dikke vriendinnen. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *