Noah is woedend op Johan

Noah is woedend op Johan

Noah lucht zijn hart bij René, hij ergert zich namelijk aan nieuweling Johan. Noah heeft vandaag niet echt zijn dag en dat speelt waarschijnlijk ook mee. Maar hij vindt Johan in sommige gevallen betweterig. Johan leest mij vaak de les en daar kan ik niet tegen voegt hij eraan toe. En toen hij mij erop wees op de frietpan die uit stond maar aan moest blijven ging het mis.  Ik ben er helemaal klaar mee, ik laat me niet afbeulen door iemand. Heel gauw oprotten nou vervolgd hij boos. Noah scheldt erop los en is woedend. René probeert de boel te sussen maar slaagt daar niet in. Stampvoetend en tierend loopt Noah naar de loods om even in zijn eentje af te koelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Kelly at 09:51

    Is de dosis van Noa zijn testosteron injecties soms te hoog!?
    Ik vind het absurd hoe hij om de haverklap boos, driftig en over zijn theewater gaat om een poep en een scheet.
    Ik vind hem op deze manier een onprettig persoon. Met tenen van een kilometer lang en een millimeter kort lontje. Wellicht heeft het te maken met zijn overgangsfase etc, maar leuk wordt hij er niet van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *