Romy zit er doorheen en wil naar haar moeder

Romy zit er doorheen en wil naar haar moeder

Romy is verdrietig over de eerdere ruzie met Demi en Fay en zegt tegen Cemal dat ze er geen zin meer in heeft. Cemal geeft haar een dikke knuffel en kus. Ze knuffelt terug en zegt sip dat ze naar mijn moeder toe wil. Daarna  vraagt ze aan hem of hij meegaat naar de caravan om even verder te kletsen. Cemal stemt ermee in en lopen samen naar de caravan. Het tweetal gaat op bed zitten en Romy stort haar hart uit bij Cemal. Met een trillende lip zegt ze dat ze er geen zin meer in heeft. Ik trek het gewoon even niet meer, Cemal voegt ze er verdrietig aan toe. Cemal probeert haar op te beuren en zegt dat zij niks fout heeft gedaan. Je moet je niet uit het veld laten slaan en lekker doen wat je leuk vindt benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jans at 08:09

  ben erg benieuwd of de Utopianen ook onze reacties lezen!
  En ja Romy mag van mij ook naar huis die schreeuwt alleen als ze haar zin maar krijg

 2. anneke at 22:28

  Romy ga niet zoveel meer om met die twee, en trek je kledinglijn in bij die meiden
  Laat ze zelf wat verzinnen, en ga aan je eigen lijn werken
  Moet je kijken hoe snel ze weer naar je toe komen

 3. Margriet at 20:48

  Romy ik denk dat je idd naar je moeder moet. En blijf er dan ook maar. Want jij en Billy weten allebei heel goed hoe jullie de boel kunnen.uitbuiten.,

 4. maria at 15:46

  bah die meid probeer aan alle kanten de aandacht naar haar toe te trekken,’het ligt nooit aan haar.
  zou zeggen romy je weet de uitgang ben je snel bij mams,tweede billie als iets niet gaat bij jullie is het je krijg 3 stemmen of ik ga me 24 uur aanvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *