Het centraal van 18 augustus

Het centraal van 18 augustus

De bewoners zijn bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 18 augustus terug.

Na een paar turbulente dagen met de nodige ruzies wil Cemal de groep aan het begin van het centraal even toe te spreken. Het wordt een speech uit het hart.  Allereerst schaam ik mij kapot als ik zie hoe sommige bewoners met elkaar omgaan. Hoe situaties escaleren als bewoners zich gaan bemoeien met dingen waar ze totaal geen verstand van hebben begint hij. En pleit aan het eind van zijn speech voor iets meer liefde onder de bewoners.  Mijn Utopia bestaat niet uit elkaar de tent uitvechten om de kleinste dingen. Mijn Utopia bestaat uit liefde, harmonie en professionaliteit benadrukt hij. Daarna worden financiën besproken. De groep staat nog net niet in het rood. René zegt dan ook dat hij het zakgeld voorlopig op tien euro per week gaat houden. Nu de groep financieel in zwaar weer zit oppert Romy om toe te werken naar een buffer. Aan de hand van diensten en het organiseren van evenementen hoopt de groep dat te bereiken. Billy sluit het onderwerp geld af en gaat over naar de aanstaande Utopia markt. Chipp neemt het woord en gaat ervan uit dat er ruim vijftien marktkramen zijn. Het is een flinke achteruitgang van de gebruikelijke dertig kramen op de Utopia markten. De conclusie is dat de markt kleiner zal worden dan voorgaande edities. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:17

    Ik hoop dat het een binnen komt dat het niet klopt een dag omzet draaien met een markt en dan weer een maand niets doen en potverteren.Dit is niet de normele maatschappij.Eigenlijk zou er geen marktkoopman moeten komen dat zijn mensen die hard werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *