Romy en Beau hangen ballonnen op voor Linda om haar te motiveren

Romy en Beau hangen ballonnen op voor Linda om haar te motiveren

Beau heeft begin deze week haar hulp aangeboden aan Linda. Linda kwam namelijk Utopia binnen met als doel om 15 kilo te verliezen. Ze heeft een eet en sportschema opgesteld voor Linda. Terwijl Linda de woonkamer in komt lopen hangen Beau en Romy ballonnen op. Op elke ballon staat 1kg geschreven. Dit zijn ballonnetjes voor jou Lin zegt Beau. Dan mag je er één lek prikken laat Linda met een kleine glimlach weten. Romy en Beau reageren beide heel enthousiast en geven een dikke knuffel. Linda laat weten dat ze nog niet zo goed weet wat ze ervan moet vinden maar prikt toch een ballon lek. Het is symbolisch maar ik ben trots op je reageert Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:01

    Is die Beau voedingsdeskundege dan dat ze dit op gesteld heeft.
    Laat haar toch eten wat ze wil , jullie zijn allemaal van een maatje minder.
    Ze is er nog niet klaar voor , die twee andere bewoners zijn wel af gevallen omdat ze het zelf wilden maar Linda wil niet.
    En als je jullie wel lekker zien eten kan begrijpen dat ze dat ook wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *