Billy is het er niet mee eens dat begrotingen worden uitgemolken dat iemand er beter van wordt

Billy is het er niet mee eens dat begrotingen worden uitgemolken dat iemand er beter van wordt

Billy heeft een ontdekking gedaan. Al meerdere dagen is ze er niet goed van dat ze van meerdere bewoners kritiek heeft ontvangen rondom haar geldzaken. Heeft ze meegekregen dat Bas morgen een flink bedrag per persoon moet verdienen om geen verlies te draaien op zijn feest morgen. Hier zakt mijn broek van af zucht Billy tegen René, Romy en Cemal. Ik hoop wel dat dit begrepen wordt voe gt ze eraan toe. En het zit er met name dwars dat zij commentaar krijgt omdat ze volgens sommige bewoners geld zou ruiken terwijl er nu een feest gehouden wordt waar dingen voor zijn uitgegeven die nooit genoeg gaan opleveren. Ik begrijp het echt niet zucht ze. René laat op zijn beurt wel weten dat het evenement van Bas uitverkocht is. Prima antwoordt Billy maar een evenement draait om winst maken toch? En vertelt daarna dat ze het niet eens is dat begrotingen zo worden uitgemolken dat iemand er persoonlijk beter van wordt. Bas komt ook aanschuiven bij het gesprek. Wat is er niet goedgekeurd vraagt hij aan de twee. De glazen zijn voor de verkoop en niet enkel voor de avond maar ook voor erna. Dus je factureert inkoopkosten voor jezelf op een evenement vraagt Billy direct. Het blijft even stil waarna Billy verder vraagt. Sorry hoor, verdedig je jezelf nu hierin of ben ik gewoon heel vervelend? Bas reageert dat hij Billy inderdaad vervelend is. Als hij vervolgens met een grijns naar haar blijft kijken laat Billy weten dat ze de glazen onnodig vind. Zeker nu het crisis is in Utopia. Ik vind dat ik dat mag zeggen voegt ze er zuchtend aan toe. Ik beweer toch ook niet dat je dat niet mag? zegt Bas terug. Wanneer hij wegloopt geeft hij nog een laatste sneer. Het is alleen ongegrond. Met je k*t neus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *