Romy heeft niet kunnen slapen door de ruzie met Fay

Romy heeft niet kunnen slapen door de ruzie met Fay

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. En langzaam ontwaken één voor één. Ook Romy is al vroeg bezig met haar haren doen. Ze ziet dat ook Demi wakker is en spreekt haar aan. Ik heb gewoon niet geslapen zegt ze terwijl ze in tranen uitbarst. Demi geeft haar vervolgens een dikke knuffel. Niet leuk he vraagt Demi waarna Romy in tranen op haar schouder uithuilt. Gisteren hebben de tweeling en Romy een hevige ruzie gehad waarbij voornamelijk Romy en Fay lijnrecht tegenover elkaar stonden. Maar deze ruzie is nooit uitgesproken. We gaan vandaag even praten goed vraagt Demi aan Romy. Romy knikt. Dat vind ik fijn laat ze zacht weten. De dames gaan daarna weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 09:19

    Die tweeling zijn ook verschrikkelijk met z’n tweeen tegen een
    Met een knuffel komt alles weer goed
    En daarna met Billy er over door praten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *