De tweeling en Romy hadden wederom een flinke ruzie

De tweeling en Romy hadden wederom een flinke ruzie

Romy en de tweeling hebben ruzie gehad over de kledinglijn Bad Ass. Dit wil ze graag met hen bijleggen maar dit pakt iets anders uit dan ze gehoopt had. De dames hebben namelijk weer ruzie gehad. Wat een bullshit zucht Romy dan ook. Hoezo zeg je dit nou weer vraagt Demi geërgerd. Romy vond het onnodig dat haar gesprek met goede bedoelingen zo moest eindigen. Shit happens. Daar zijn we alledrie schuldig aan voegt Demi eraan toe. Romy voelt zich op haar beurt niet aangesproken.  Ik zeg niet dat er niemand schuld heeft aan deze situatie roept ze. Demi en Fay laten daarna duidelijk merken dat ze geen zin hebben om een derde keer over de Bad Ass kledinglijn te praten. Fay benadrukt dan ook dat het gesprek stopt. De tweeling loopt weg van de situatie als Romy besluit nog eens haar mond open te trekken. Flikker op dan schreeuwt ze. Fay loopt kwaad terug naar Romy en de twee dames staan recht tegenover elkaar. Ze schreeuwen het uit tegen elkaar en vliegen elkaar bijna in de haren. Romy vindt het onnodig en onverdiend dat zij haar aanvallen op het moment dat ze goede bedoelingen naar hen toe komt. Fay vindt op haar beurt dat ze zich gisteren heeft ingehouden en alles heeft gepikt en ze het nu tijd vindt om zich te laten horen, aangezien Romy weer over hetzelfde onderwerp begint. De dames komen er niet uit en Fay zegt dat het voor haar niet nodig is deze discussie weer aan te gaan. Het drietal loopt vervolgens ieder een andere kant op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 17:44

  Heel goed dat Fay tegengas geeft aan Romy! Voor mij mag ze!
  Romy denkt overal mee weg te komen als het haar niet bevalt en ze een grote mond open trekt.
  En…soort zoekt soort.
  Van hetzelfde laken een pak.
  Dus, pak naar aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *