Romy en Fay hebben ruzie over de “Badass” kledinglijn

Romy en Fay hebben ruzie over de “Badass” kledinglijn

Nog een ruzie in Utopia! Het is vandaag een hectische chaotische dag in de mini samenleving. Dit keer gaat het niet over geld maar over kleding…

Een tijd terug heeft Romy haar “Badass” shirtjes lijn aan Demi en Fay overgedragen omdat ze er zelf weinig mee deed. Demi en Fay wilde dit graag overnemen en zij zijn nu dan ook verantwoordelijk van het drukken en versturen van de shirtjes. Als Demi, Fay en Chipp achter de computer zitten is Romy achter hen bezig met het bedrukken van haar laatst Badass shirt. Romy wil de laatste order die ze nog heeft liggen graag zelf verwerken. Als Fay doorkrijgt waar Romy mee bezig is, reageert ze verbaasd. Ga jij nu de Badass maken vraagt ze verbaasd. Nee, het gaat om één shirt antwoordt Romy geïrriteerd. Meteen valt Chipp haar in de reden en Romy schiet in de verdediging. Ja, ik heb het overgegeven, maar ik wil deze order vandaag weg hebben, that’s it voegt ze eraan toe. Het duurt niet lang voordat er een discussie ontstaat. Een discussie waarbij Chipp en Fay lijnrecht tegenover Romy staan. Het moet niet zo zijn dat ik geen Badass shirt meer mag aanraken, want dat ga ik dus echt wel doen zegt Romy kwaad. Fay gaat hier fel tegenin waarna ze direct weer wordt onderbroken door Romy. Ze probeert uit te leggen dat ze de tweeling echt wel op de hoogte zou stellen van waar ze mee bezig is maar volgens Fay is dit niet het geval. De dames worden het niet eens en eindigen schreeuwend tegenover elkaar waarna Romy woedend weg loopt. Een vervolg lees je in de komende berichten. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. carla at 10:26

  Van chamal snap ik het ook niet dat hij nog steeds die grote monden pikt van Romy.
  Elke keer dat zij iets opmerkt bij Chamal wat haar niet zint nou dan zijn de rapen gaar, Chamal zelf merkt het wel en zegt het tegen Romy maar hij lijkt soms wel een mak lammetje wat doet wat de baas wil, bagger dat is het.Want als het dan andersom gebeurt dan snapt ze zijn commentaar niet hoe dom kun je zijn????

 2. Else at 14:24

  Billy en Romy: beiden geleerd om een grote mond open te trekken, kijk eens naar hun gezichten op de foto’s, die spreken boekdelen… Wat kunnen die meiden tekeer gaan!

 3. anneke at 22:40

  Laat de tweeling dan zelf iets verzinnen , maar ik dacht dat er geen de zelfde ideeen meer mochten
  En ik zie wel dat de meeste mannen T-shirts hebben die ze zelf maken ,worden die door hun gedragen en dan verstuurt want ze lopen er dagelijks in
  En je gaat niet alle dagen in de zelfde lopen.

 4. Ilse at 16:15

  Van die tweeling en die Chipp word je toch ook doodziek. Steeds maar met z’n drieën tegen 1, alleen stellen ze niks voor. Gewoonweg laf om altijd met z’n allen tegen 1 persoon te gaan. En trouwens, die tweeling heeft een beetje teveel blabla, moeten overal hun zin doordrijven, doodziek van dat trio!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *