Fay is niet blij met een nieuwe aanmelding voor afwas hulp die binnen is gekomen

Fay is niet blij met een nieuwe aanmelding voor afwas hulp die binnen is gekomen

Gisteren hebben Bas en Chipp tot hun grote vreugde al een aantal aanmeldingen gehad van Utopia fans die hun was wilden doen. Als Fay in de middag achter de computer zit, ontdekt ze nóg een aanmelding maar met deze is ze iets minder blij. Are you kidding me?! zegt Fay lichtelijk jaloers. Terwijl ze de mail bekijkt, komt Chipp achter haar staan. De mail blijkt van een jong meisje te zijn, die ook nog eens een foto van zichzelf heeft meegestuurd. Blijkbaar bevalt de foto Chipp wel, want een stralende lach verschijnt op zijn gezicht. Kijk Bas, roept hij vrolijk. Fay leest met een opgetrokken wenkbrauw de mail verder. Ik denk dat ze geen leven heeft reageert ze op de mail. Ik kan er niet bij dat iemand graag de was van jou en Bas wil doen voegt ze eraan toe. Chipp kan er wel om lachen en Bas wijst Fay erop dat de aanmeldingen van de oudere vrouwen ook geen probleem voor haar waren. De mannen besluiten meteen een mail terug te sturen en nodigen haar uit naar Utopia te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *