De double trouble tweeling komt naar Utopia

De double trouble tweeling komt naar Utopia

Zaterdag staat er weer een evenement op het programma, namelijk Baas Beach. Bas heeft zojuist een leuke mail ontvangen over het evenement. Want naast de 538 dj’s Daniël en Ivo komen ook de tweelingzusjes Esmee en Sharon naar het feest. De double trouble tweeling, die bekend is van tv, blijft ook nog een nachtje slapen. Terwijl Bas vrolijk de mail voorleest, komen Chipp, Cemal en de tweeling uit Utopia gelijk bij de computer staan. Vet leuk, twinning is winning roept Fay blij, terwijl ze haar zusje een high five geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *