René, Cemal en Floor bespreken de financiën

René, Cemal en Floor bespreken de financiën

Terwijl Billy nog geïrriteerd is over de gesprekken met René, Cemal en Chipp, besluiten René en Cemal om met Floor de financiën eens door te nemen. Met zijn drieën bespreken ze wat er anders moet en hoe ze de taken het beste kunnen verdelen. René en Cemal hebben met een kritische blik gekeken naar de inkoopkosten en het geld wat weer geïnvesteerd wordt. Het drietal wil deze gegevens beter in kaart brengen, zodat duidelijk wordt hoeveel geld er precies met producten van de bewoners wordt verdiend. We kunnen nu geen geld meer uitgeven laat René uiteindelijk weten. Hier zijn Floor en Cemal het mee eens, alleen voor de boodschappen is nog budget. Ze praten nog even door over andere zaken en besluiten om later op deze dag een presentatie te geven aan de groep, waarin ze hun bevindingen toelichten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Kelly at 13:12

    Het ene moment staat Renee zogenaamd Floor de huid vol te schelden en roept hij dat ze geen utopiaan is en snel weg moet. En even later nemen ze samen bloedje serieus de boekhouding door.
    Dit is toch niet meer geloofwaardig mensen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *