Noah schiet in de stress door een “grap” van Jacco en Bas

Noah schiet in de stress door een “grap” van Jacco en Bas

Na de ruzie rondom het financiële handelen van Billy gaan de bewoners weer verder op de orde van de dag. Noah is nog niet zo lang in Utopia en heeft voor de eerste keer de inkoop van de friet op zich genomen. Maar dat is niet helemaal goed gegaan.

Noah, de friet is binnen, maar het moet ongesneden zijn zegt Bas tegen hem. Noah schrikt hiervan. Oh nee, dit kan niet hoor. Dit kan echt niet roept Jacco uit die erbij staat. Noah schiet in de verdediging en laat weten dat hij dat absoluut niet heeft besteld. Oh wat erg herhaald Jacco nog maar een keer. De paniek in Noah’s ogen is te zien als hij nogmaals vertelt dat hij echt ongesneden friet heeft besteld. Stuur maar terug, dit kan niet gaat Jacco verder. Wat Noah niet ziet, is dat Jacco een grijs van oor tot oor op zijn gezicht heeft. Hij blijft doorgaat waarna Noah roept dat hij op moet houden. Dan schieten Jacco en Cemal in de lach. Dit is niet leuk, ik zit helemaal in de stress roept Noah. Maar gelukkig kunnen de andere bewoners er wel om lachen en kan het probleem opgelost worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *