Billy krijgt steun van Madilia en Linda na al het gedoe rondom geld

Billy krijgt steun van Madilia en Linda na al het gedoe rondom geld

Nu Billy het gevoel heeft dat een aantal bewoners zich tegen haar keren, is de steun van Madilia en Linda meer dan welkom. We willen je een knuffel geven, we staan volledig aan jouw kant benadrukt Madilia nadat zij samen met Linda Billy opzoekt. En die knuffel accepteert Billy maar al te graag. Ik vind het superlief dat jullie dat zeggen laat ze hen weten. Vervolgens lucht ze haar hart.  Dat er aan mijn integriteit wordt getwijfeld door mensen die zelf nog geen cent verdiend hebben, daar zakt mijn broek echt van af. Ik doe alles binnen de lijntjes en zou de laatste zijn die dingen doet die niet kloppen voegt ze eraan toe. Madilia en Linda knikken instemmend. Ook de woede-uitbarsting van Billy in de confrontatie met Cemal en René wordt door hen helemaal begrepen. Ik vind het heel vervelend voor je zegt Linda. Opeens een vette aanval tegen jou voegt Madilla toe. Na nogmaals een dikke knuffel voor Billy,  gaan de dames weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. carla at 22:55

  Madillia doet al die tijd al niets anders dan roddelen, daarom nu even slijmen tegen Billie , ja je kreeg een vette aanval blabla, kan ze weer met Floor verder roddelen pfftt Utopia kelderd enorm nu!

 2. vijfde dimensie at 02:18

  billy staat er goed op .ikke ikke ikke en die heeft de financien gedaan. ze moet eerst de btw maar een terugbetalen die ze niet apart gezet hebben en de retouren van haar geld afhalen dan heeft ze een lening lopen bij de bv

 3. Ria at 16:33

  YHoe kunne4n die twee nu weten wat Billy allemaal uitvoerd net als bij Jei er staat ergens een ezeltje schijtgeld.Ze kunnen weer lekker achter Billy’s rug kletsen.Roddeltantes zijn het.

 4. anneke at 14:39

  En nu mee praten en als ze weg is over haar praten.
  Billy heeft dit toch verdient ze waren het er toch over eens.
  Als Billy nu stopt met der werk krijgen ze niks binnen , nu heeft ze nog geld binnen gekregen voor de BV.

 5. gina at 14:23

  Die linda is ook een slijmbal zo praat ze over iedereen en nu dikke vrienden met Billy .Billy is op 1 doel uit om haar krom neus te opereren en de rest kan de pot zo denkt Billy .als de neus is geopereerd gaat zei utopia verlaten maar zijn altijd van die zwakkelingen er tussen ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *