Chipp gaat de confrontatie met Billy aan

Chipp gaat de confrontatie met Billy aan

Chipp liet eerder al zijn mening weten rondom het financiële gedrag van Billy. Chipp vindt het krom dat Billy constant zoveel bestellingen binnen krijgt, terwijl ze haar neus nog niet bij elkaar gespaard heeft. Billy geeft op haar beurt aan dat ze haar neus allang bij elkaar heeft gespaard en dat ze niet aan de donaties komt die bedoeld zijn voor haar neus. Het probleem is volgens Chipp dat niemand weet dat Billy het geld van de neus al bij elkaar gespaard heeft. Billy benadrukt dat zij zich een slag in de rondte werkt terwijl andere bewoners op de bank zitten. Chipp antwoordt haar dat ze de afgelopen maand, op drie dagen na niet veel heeft gedaan. Deze opmerking kan Billy niet hebben en ze wordt dan ook, naar eigen zeggen echt leip. Misschien heeft ze er wel voor gekozen drie dagen keihard te werken zodat ze zes weken vrij kan hebben. Chipp is het niet eens met deze instelling. Je kan toch niet zeggen dat je drie dagen hard hebt gewerkt en dan twee maanden jezelf vrij geven vervolgd hij. Ik mag toch mijn eigen tijd indelen, het gaat toch om het geld dat ik binnenhaal reageert Billy gefrustreerd. En laat weten dat ze wil stoppen met de discussie, ze wordt heel emotioneel omdat er aan haar integriteit wordt getwijfeld en aan haar toevoeging aan de BV. F*CK OFF schreeuwt Billy Chipp toe waarna ze weg rent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Else at 14:03

  Heel goed dat Chipp haar de waarheid voor houdt, maar dan ook doorpakken Chipp!`En Billys woorden kloppen weer van geen kanten: eerst zegt ze dat ze zich een slag in de rondte werkt, als Chipp haar confronteert dat ze maar 3 dagen gewerkt heeft, zegt ze: dan kan ik 6 weken vrij zijn!
  Dit idee heeft ze van Jessie over genomen!
  Bah, ajb. Dat zij maar geen Utopiaan van het jaar mag worden! Ze verdient dat niet, al doet ze nog zo haar best om zich van een andere kant te laten zien. De baas spelend, iedereen moet haar zin doen. Dán kan ze zich een houding aanmeten van: kijk eens hoe goed ik het doe!

 2. Hyl at 16:45

  Als mevr billy de waarheid word verteld, Eindelijk!!!!!!!!! Goed zo Chip, niemand durft het
  dan schiet ze in de verdediging
  En maar mooie praatjes houden, met haar grote ……….
  Ze is zo geraffineerd, bah gemeen mens
  K hoop dat ze er snel uit gaat
  Laat ze haar nieuwe werkgever maar voorliegen

 3. anneke at 14:45

  Ik geef Billy niet zo vaak gelijk
  Maar nu wel het is het zelfde als bij Jessie die ging samen met Boyd ook een paar dagen aan het werk
  en hebben ook een lange tijd niks gedaan
  Kan iemand mij vertellen wat Chipp heeft gedaan om geld in te brengen.
  Billy zie je bijna nooit op de bank hangen.
  Er kan en top 6 gedaan worden van bank zitters.
  Bas Chipp de tweeling Floor en Madinia

 4. maria at 12:33

  wow geld al bij elkaar gisteren vroeg ze nog om het geld voor haar neus in het potje vd zitzakken.
  want het geld klopte niet voor haar neus zei rene kijk ef op pc waanaar ze zei oke nee moet nog gestort worden.
  en als compleet is weet ze goed te liegen of ze lieg zoveel dat ze niet meer weet wat ze gezegt heeft.krijg nu iedereen ook zijn centjes terug dan billie jij hebt het niet meer nodig toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *