Chipp twijfelt erg aan de oprechtheid van Billy rondom het verdiende geld

Chipp twijfelt erg aan de oprechtheid van Billy rondom het verdiende geld

Billy is aangesproken door René en Cemal op haar financiële gedrag. Volgens de twee wil zij de zitzakken die vóór de nieuwe structuur waren verkocht, begroten aan de hand van de nieuwe 70/30 regeling om zo meer geld in het potje van haar neuscorrectie te krijgen. René en Cemal verdenken haar er zelf van een nieuwe structuur te hebben geïntroduceerd waar ze zelf beter van wordt. Billy is op zijn zachts gezegd niet blij met de verdenkingen en uit haar frustraties bij Romy, die op haar beurt niet goed weet hoe ze hierop moet reageren. Ondertussen krijgen ook de andere bewoners lucht van deze ruzie. Na het gesprek met Billy loopt Romy naar binnen, waar ze Cemal, Beau,Demi, Fay en Chipp tegen komt. Ik heb me er expres maar buiten gehouden zegt ze tegen hen. Chipp negeert deze opmerking van Romy en uit zijn mening. Hij vindt dat Billy zo’n sterk karakter heeft. Je kan zeggen wat je wil, het heeft geen zin benadrukt hij. En legt haar vervolgens haarfijn uit hoe de vork volgens hem in de steel zit. Ze gaat niet eerlijk om met het verdiende geld. Romy hoort zijn verhaal aan maar houdt wijselijk haar mond. Alleen Chipp is niet van plan om zijn mond te houden tegen Billy… Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. maria at 12:25

  toppie chipp eidelijk iemand die tegen billy ingaat.
  maar zal niet in dank worden aangenomen je weet schreeuwen is billie haar tactiek om
  iedereen om te tuin te leiden daar horen ook veel traantjes bij.

 2. anneke at 12:11

  Wat zal Chipp gedaan hebben als hij iets had wat verkocht heeft.
  Ook zoveel want hij blijft maar door zeuren erover , zoek zelf iets en vraag het zelfde.
  En als Billy nu eens helemaal stopt met verkopen van iets hadden ze allemaal geen eten.
  Ze verkopen nu shirts met C en C dat verkoopt toch niet zoals ze willen denk , daar kunnen ze ook 70/30 doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *