Billy woedend omdat ze aangesproken wordt op haar gedrag rondom geld

Billy woedend omdat ze aangesproken wordt op haar gedrag rondom geld

Gisteren bespraken René en Chipp dat ze het niet eerlijk vinden hoe Billy omgaat met geld. Nu een nieuwe dag begonnen is besluiten René en Cemal haar te confronteren met haar gedrag. En daar is Billy niet bepaald blij mee.

René zit ermee dat bepaalde orders voor de zitzakken zijn binnen gehaald in de tijd dat al het geld nog naar de BV ging, maar dat Billy deze wil begroten volgens de nieuwe 70/30 regeling. Cemal, die zich aansluit bij het gesprek, zegt dat de groep het idee heeft dat Billy een structuur heeft geïnsinueerd om er zelf beter van te worden. Dit schiet bij Billy in het verkeerde keelgat. Ze vindt het walgelijk dat mensen denken dat zij iets heeft geopperd om er zelf beter van te worden. Wanneer Cemal Billy vertelt over dat mensen geen euro meer willen doneren voor haar neus omdat zij het uit zou geven aan de verkeerde doelen, wordt Billy helemaal boos. Ik heb me hier de ballen uit m’n broek gewerkt, terwijl er mensen op de bank zaten. Dan mag ik toch godverdomme weten wat ik met dat geld doe? Alle donaties voor mijn neus staan daar toch apart van schreeuwt Billy naar Cemal. Dan kap ik toch met de zitzakken, flikker lekker op! Ik vind het walgelijk dat jullie zo over mij denken roept ze kwaad terwijl ze weg stormt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. maria at 11:26

  ja dat zag ik aan komen niet tegen kritiek kunnen en waarheid pijn doet,
  ze loop toch steeds in nieuwe kleding romy ook.
  waar kom dat geld vandaan dan ze blijven steeds bestellen maar ook fout van camal.
  hij weet er ook van en zeg niets of hij zeg ze zoeken het maar uit,
  nu chipp heb gereageert wordt camal wakker duh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *