Johan spreekt Floor aan omdat hij een afstand voelt

Johan spreekt Floor aan omdat hij een afstand voelt

Afgelopen avond besloot Johan Floor apart te nemen voor een gesprek. Hij wil namelijk graag iets met haar bespreken.

Ik heb nog steeds het gevoel dat er een bepaalde afstand is tussen ons begint Johan het gesprek. Floor vraagt zich af dat vandaan komt en voegt eraan toe dat hij ook pas net in Utopia is. Dat moet ook groeien legt ze hem verder uit. Hier is Johan het mee eens, maar merkt wel dat Floor anders is dan de rest. Laten we morgen wat leuks doen samen antwoordt Floor enthousiast. Ik wil je graag beter leren kennen en sta voor alles open voegt ze eraan toe. Dat lijkt Johan wel een goed idee en stemt toe in haar plan. Hij stelt voor om te gaan vissen. Ook al zwemmen er geen vissen in de vijver. Het gaat om het idee grapt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *