Beau is klaar met de manier hoe er geld uit wordt gegeven in Utopia

Beau is klaar met de manier hoe er geld uit wordt gegeven in Utopia

Na het gesprek met Chipp, besluit René met Beau te praten. Beiden zijn het erover eens dat er veel te slordig omgegaan wordt met geld. Er wordt teveel geld uitgegeven. We moeten stoppen met dingen kopen laat René weten. Hier is Beau het helemaal mee eens. Ik ben hier aan het werk aan de ene kant en geef niks uit en aan de andere kant gaan er mensen shoppen voegt ze eraan toe.  Daarnaast begrijpt ze de mentaliteit van haar mede bewoners totaal niet. Volgens haar kan er veel geld opgehaald worden met een B&B maar zijn alle bewoners te beroerd om hun slaapplek voor één nachtje op te geven.Ik zou graag willen dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid krijgt en zijn eigen lasten moet betalen. Ik vind het gewoon k*t dat ik afhankelijk ben van anderen op financieel gebied benadrukt ze. René hoort de mening van zijn mede bewoner aan en zegt haar of ze haar bevindingen en ideeën op wil schrijven voor hem. Ik wil jou meer betrekken bij het financiële plaatje en hier stemt Beau mee in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 14:22

    Nee ze wil ook eerst nog Utopiaan van het Jaar worden!!!
    En het is onvoorstelbaar zoveel kleding de mensen uitgeven voor kleding. Telkens zie je weer een nieuw outfit!
    Er moet veel en veel duidelijker geadministreerd worden waar het geld aan uitgegeven wordt. Dat is toch niet zo moeilijk lijkt me. Ieder vanaf een eigen rekening.

  2. Ruud at 09:16

    Billy doet alles voor haar Gok te verbouwen en als dat klaar is zegt ze gewoon doei Utopia en bedankt mede bewoners voor het geld dat jullie betaald hebben voor mijn GOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *