Billy in tranen na de discussie over geld

Billy in tranen na de discussie over geld

Vandaag lijkt geld een veel besproken onderwerp in Utopia. Na de woede-uitbarsting van Billy wordt er flink over gesproken.
Hoewel de discussie van Billy met René en Cemal nog gaande is zonderen Jacco, Noah en Romy zich af om te roken. Ik houd me er buiten hoor, ik weet toch niet waar het over gaat zegt Romy tegen hen. Dit is echter van korte duur want na de discussie voegt Billy zich bij de rokers om even wat stoom af te blazen. Ze barst in huilen uit bij Romy en zegt dat ze heel graag wilt weten wie er denken dat zij een structuur heeft bedacht om er zelf beter van te worden. Romy schrikt van deze woorden en weet niet hoe Cemal hierbij komt. Billy zegt dat het geld haar allemaal niks meer kan schelen Stik er lekker in, ik vind het vooral erg dat men denkt dat ik iets bedenk zodat ik er zelf beter van word voegt ze eraan toe. Als Johan bij de dames aansluit lijkt Billy wat rustiger te worden. Ik wou zeggen goedemorgen, maar dat laat ik maar even achterwegen grapt hij.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *