Bas en Chipp ontvangen vier aanmeldingen van mensen die hun was willen komen doen

Bas en Chipp ontvangen vier aanmeldingen van mensen die hun was willen komen doen

Enige tijd geleden hebben Chipp en Bas een oproep geplaatst aan Utopia fans met de vraag wie voor hen de was zou willen doen. Als Bas vandaag achter de computer zit, ontdekt hij het eerste mailtje. Maar blijkbaar zijn er meerdere geïnteresseerden, want hij en Chipp hebben in totaal vier mailtjes ontvangen. Snel roept de Bas Chipp erbij, die op zijn beurt geluk niet op kan. We hebben vier wasvrouwen schreeuwt hij enthousiast. Fay, Demi en Romy verzamelen zich ook om de computer heen en met zijn vieren bekijken ze de mailtjes. Samen beoordelen ze de aanmeldingen. Het wordt een selectieronde besluit Chipp. Wie uiteindelijk de was van Bas en Chipp zal doen is dus nog niet duidelijk…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *