Jacco en Noah willen Linda aanspreken als ze weer eens snacks eet

Jacco en Noah willen Linda aanspreken als ze weer eens snacks eet

Niet alleen Beau en Billy houden zich bezig met het doel van Linda ook Jacco en Noah hebben hier een mening over. De twee besluiten haar ook een handje te helpen…

Ik zie het al twee dagen en als je met elkaar samen leeft moet je elkaar ook helpen zegt Jacco tegen zijn mede bewoner. Noah is het met hem eens en vindt dat het mogelijk moet zijn om Linda aan te spreken over haar eetgedrag. Het is natuurlijk niet zo dat je niks meet mag eten maar als ze iedere avond een snack neemt moeten we haar wel helpen voegt hij eraan toe. Jacco snapt wel dat het moeilijk is voor Linda. Zeker omdat ik alles kan eten zonder aan te komen. Het is lullig maar de één heeft er aanleg voor en de ander niet antwoordt Noah. En vraagt zich af of Linda misschien een eetverslaving heeft maar dat weten we niet omdat ze het niet met ons bespreekt voegt hij eraan toe. De twee weten nog niet hoe ze haar gaan helpen maar besluiten haar wel los van de groep aan te spreken, wanneer ze weer een snack neemt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ria at 08:33

  De groep moet eens door de verhalen heen prikken als er nieuwe bewoners binnen komen.Ze willen vanalles maar als ze er een maal inzitten zijn ze alleen maar op vakantie.Als je s’avonds de uitzending zit te kijken erger je je kapot.

 2. anneke at 22:56

  Laat Linda toch eten wat ze wil .
  Jullie eten drinken toch ook wat jullie willen.
  Het zal eens goed zijn als jullie eens met z’n alle gelijk gingen eten .
  Ik zie ook dat er gegeten word wanneer het jullie uit komt regelmatig eten is veel beter
  Ik zie dat Linda vaak kookt en daar zeggen jullie niks van omdat het jullie makkelijk uit komt.
  En gezonder eten zal goedkoper ook zijn , dus iedereen geen snacks of patat.
  Ik lees dat een bezoeker al 10 euro betaald voor 1 patat met snack en drankje , en dat keer 10 of 12 keer reken maar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *