Beau en Billy willen Linda confronteren, ze moet sporten om af te vallen

Beau en Billy willen Linda confronteren, ze moet sporten om af te vallen

Beau wil samen met Billy Linda confronteren met een nieuw sportschema. Ze vindt het namelijk lastig om haar in haar eentje te confronteren. Linda heeft bij binnenkomst aangegeven af te willen vallen maar Beau merkt steeds meer dat het Linda niet in haar eentje lukt. Beau wil Linda hier dan ook graag mee helpen. Echter is ze bang dat Linda geïrriteerd zal reageren wanneer zij haar met het schema confronteert en besluit dit met Billy te bespreken. Billy vertelt als Beau klaar is met haar verhaal dat ook zij haar de laatste tijd niet heeft zien sporten. Ze moet aan de bak als ze haar doelen wil bereiken. Ik denk dat we haar een zetje in haar rug moeten geven reageert Beau. Billy antwoordt dat ze moeten gaan kijken naar wat Linda motiveert om te gaan sporten. Ik denk dat als we aangeven dat wij er beiden tijd en energie in willen steken, het haar meer zal motiveren. Ze zal het niet leuk gaat vinden maar we doen het uit goede wil benadrukt Billy. Wordt misschien wel vervolgd… Hoe zal Linda reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. rick at 13:54

  oooo maar natuurlijk Billy = sexuoloog , Billy= verslavingdeskundig, Billy =super kunstenaar (spetteren) en nu is ze OOK NOG sportinstructeur . DUS BILLY JE KAN GOUD GELD VERDIENEN BUITEN gaaaaaaaa aub

 2. anneke at 22:32

  Waar bemoeien ze zich mee , ze kwam erin om af te vallen
  Maar ze heeft niet gezegd wanneer.
  Dat die Beau bijna niks eet en der lichaam ten toon stelt in een hemd en strakke broek dat je kan zien wat er onder zit.
  En waarom weer Billy , de club van 5 wil wel echt veel te zeggen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *