Beau biedt Linda hulp aan om af te vallen

Beau biedt Linda hulp aan om af te vallen

Linda kwam Utopia binnen met het doel om vijftien kilo af te vallen. Maar sinds ze in Utopia woont is het nog maar één keertje naar de gym geweest. Dit is Beau opgevallen en ze heeft een plan om Linda te helpen afvallen. Ze besprak dit eerder met Billy. Beau besluit het gesprek aan te gaan met mede bewoner Linda om erover te praten. Beau stelt aan haar mede bewoner voor om een week samen te sporten en een eetschema te maken zodat Linda op haar voeding kan letten. Na deze week kijken de twee dan wat het resultaat is en hoe ze het verder kunnen uitbouwen. Linda reageert positief op het plan en laat weten dat ze best mee wil doen aan dit experiment. En zegt dat er sowieso al geen koekjes en chips meer op haar boodschappenlijst staan. Beau vindt dit op haar beurt al een heel goed begin. Maar vervolgd ze, je moet het nu ook nog doen en daar hoort sporten bij. Linda geeft nogmaals aan dat ze mee wil doen, maar wel op haar manier. Ze reageert in ieder geval een stuk positiever dan Beau had verwacht. Zal het Linda gaan lukken flink af te vallen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:32

    Laten we hopen dat Linda nu wel positief zal reageren en zich in zal zetten.
    De vorige keer dat Beau langs kwam om haar te helpen, ging Linda roddelen met Madilia en Floor, o.a. over het feit dat Beau zichzelf zo mooi vindt.
    Terwijl Beau écht wil helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *