Billy is nu al bezig met de Utopiaan van het jaar verkiezing

Billy is nu al bezig met de Utopiaan van het jaar verkiezing

Romy, Demi en Fay schuilen voor de regen in de caravan van Romy en Cemal. Al snel komen er een aantal onderwerpen ter sprake die nu spelen in Utopia Het is Demi en Fay opgevallen dat Beau op dit moment zowel op de vide als in Bas zijn caravan slaapt en dat vinden ze niet eerlijk tegenover Johan. Ze vinden dat Beau een keuze moet maken, zodat nieuwelingen ook een plek kunnen krijgen. Daarna gaat het gesprek over op het gesprek dat Billy en Romy gehad hebben. Billy heeft Romy namelijk aangesproken op haar gedrag, maar de tweeling vindt dat niet zo netjes van haar. Fay zegt dat ze niet wil stoken maar ze vindt het vreemd dat Billy nu al zo bezig is met de Utopiaan van het Jaar verkiezing. En denkt dat Billy Romy daarom heeft aangesproken op haar gedrag. Nog wat later gaat het gesprek over de volgende stemronde. Jeroen is pas net naar huis maar als Romy nu zou moeten kiezen zou ze op Floor stemmen. Ik heb een gesprek met haar gehad en ik heb gezegd dat ze echt moet gaan knallen. Anders ligt ze er over twee maanden uit!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:42

  Ik ga dan voor Jacco , meest stabiele persoon die er is.
  Maar ik denk dat de favoriet van het jaar al weg gestuurd gaat worden
  Ze hebben liever die weg dan de meiden die helemaal niks doen , en in Januari kunnen die als nog vertrekken

 2. Else at 21:37

  Dat heb ik al steeds gedacht en gezegd: Billy wil Utopiaan van het jaar worden. Daar had ze het al over in december 2016, ze vond dat zij genomineerd moest worden. Eventueel Jessie, en anders zij moest het worden. En nu wijst haar hele houding al continue hier op. Oh, wat doet ze haar best om Utopiaan vh. jaar te worden. Bah!

 3. Jojanneke at 19:25

  Als er van mij 1 geen utopiaan van het jaar hoeft te worden is het Billy wel…
  Vond haar in Utopia 1.0 nog wel gaan maar nu… Pffff word al moe als ik naar haar kijk.
  Wie wel???? Nou niemand niet..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *