Madilia en Floor helpen Linda in haar afval proces

Madilia en Floor helpen Linda in haar afval proces

Beau zit met Madilia en Floor op de vide. Beau vertelt dat ze net een gesprek heeft gehad met Linda over haar doel om af te vallen. Ik heb voorgesteld om een week met haar te gaan sporten en een eet schema te maken voegt ze eraan toe. Madilia en Floor vinden dit een goed plan. Eén kilo per week moet best haalbaar zijn voegt Floor eraan toe. Beau vraagt vervolgens aan haar mede bewoners of ze Linda zouden willen helpen met afvallen. Dat vinden de twee geen probleem, ze gaan lekker mee sporten met Linda. Om af te vallen is het ook belangrijk om je bewust te zijn van wat je eet en daarom gaan ze met zijn drieën ook letten op de voeding van Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:46

    Wat een vervelende meid die Baeu, ze zit maar te hameren dat ze moet afvallen .
    Groot gelijk dat ze niet luistert naar haar , wil ze nu laten zien dat ze zo goed is.
    Laat ze maar eens ander werk gaat doen waar ze geld mee kan verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *