Demi en Fay willen een kasteel bouwen in Utopia bouwen en vragen René om hulp

Demi en Fay willen een kasteel bouwen in Utopia bouwen en vragen René om hulp

Gisteren hebben Demi en Fay hun plannen al besproken met René en Johan. Ook vandaag melden ze zich weer bij René om te praten over hun kasteel. De tweeling wil liever vandaag dan morgen beginnen aan hun project maar daar hebben ze zijn hulp bij nodig. Ik wil het goedkoop en snel begint Demi. Maar wel mooi benadrukt ze. René legt uit wat hij kan doen voor hen. Ondertussen vertelt Fay dat ze ook echt een ophaalbrug willen. Demi en Fay dringen aan dat René vandaag begint met de tekeningen, omdat graag zo snel mogelijk een kasteel willen hebben. Echte prinsesjes verdienen een kasteel zegt Fay tegen René. René gaat al snel aan de slag door het aandringen van de tweeling. Hij beloofd hij vandaag nog zal beginnen aan een plan. De tweeling loopt vervolgens blij weg en René lijkt te realiseren dat hij zich heeft laten ompraten. Wat een sukkel ben je ook. Ze lachen twee keer lief naar je en dan doe ik het wel mompelt hij in zichzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. maria at 16:55

    nu kijken of ze de afspraken ook na komen ieder die iets wilde en mag moet zelf mee bouwen werd er gezegt.
    maar het uitgeven ze min mogelijk ben benieuwd.

  2. Ria at 14:23

    Wat zal dit weer veel geld binnenbrengen jij gelooft het toch ook niet veel geld kosten dat zal het doen.Domme figuren het is echt niet leukmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *