Madilia en Floor vinden dat de relatie van Beau en Bas enkel om lust draait

Madilia en Floor vinden dat de relatie van Beau en Bas enkel om lust draait

Beau heeft bij Madilia aangegeven dat zij wel weer op de vide zou willen slapen. Dit omdat de caravan van Bas en haar eigenlijk te klein is voor twee mensen. Als Madilia en Floor op de vide op bed liggen bespreken ze hun relatie. Madilia vindt dat Beau haar plek bij Bas gewoon moet opeisen. Ze zijn al maanden samen voegt ze eraan toe. En dat vind ik een reden om ook elke nacht samen te slapen. Floor is het daarmee eens. Ik zou altijd daar slapen als ik haar was gaat ze verder. Ik vind dat de twee misschien ook wel iets voor zichzelf kunnen bouwen, zodat ze altijd samen kunnen slapen, en Beau niet terug hoeft naar de vide voegt ze eraan toe. De twee kletsen nog even verder en komen tot de conclusie dat een relatie zoals die van Bas en Beau er niet een is die zij zelf ook zouden willen. Volgens de dames draait hun relatie voornamelijk om lust, terwijl zij zelf andere dingen ook heel belangrijk vinden. Gewoon lol hebben met elkaar sluit Floor het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. maria at 16:50

  dames jullie weten nu toch ook wel dat bas aangegeven heeft geen realatie meer in utopia ,
  dus de lust komt van beide zijde en dat heeft beau ook mee gekregen van bas.

 2. Ilse at 15:49

  En die Floor kan beter haar mond houden, want die kruipt helemaal ongevraagd bij een vent in bed zonder dat ze uitgenodigd is, is me dat even goedkoop gedrag zeg. Daar is Beau niks bij! Reageert er hier eentje over lust! Nou, die Floor ix helemaal expert in lust!

 3. Ilse at 15:47

  ach ja, het roddelduo heeft weer wat te roddelen, hoor. Tjonge zeg, kunnen die nog iets anders dan roddelen en stoken? Wat een eng stel is dat toch, presteren helemaal niks en maar een boel blabla!

 4. Else at 15:22

  Helaas roddelt iedereen daar, niet alleen deze twee!
  Alleen Noah heb ik nog niet echt horen roddelen.
  En inderdaad draait het tussen Bas en Beau alleen om seks, lust, dat is overduidelijk voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *