Billy is bang dat ze niet genoeg geld heeft voor haar neusoperatie

Billy is bang dat ze niet genoeg geld heeft voor haar neusoperatie

Billy besluit dat ze de inhoud van haar neuspotje gaat tellen, om zo te kijken hoever ze is met het bekostigen van haar toekomstige neuscorrectie.  Tot haar grote schrik zit er een stuk minder in het dan ze gedacht had. Terwijl ze staat te tellen praat ze in zichzelf. Hier klopt helemaal niks van zegt ze geïrriteerd. Daarna vraagt ze aan Cemal hoe het kan dat er niet genoeg geld in het potje zit. Cemal die verantwoordelijk is voor de financiën laat weten dat hij nooit aan haar potje heeft gezeten. Maar hij heeft wel een idee hoe het zou kunnen dat er minder geld in zit dan verwacht. Zitten de zitzakken er al bij vraagt hij haar. Billy loopt snel richting de computers om te checken of het geld wat ze krijgt voor het bespetteren van de zitzakken al is overgemaakt. Dat blijkt niet zo te zijn, dus dat zal later nog komen. Wat later vertelt ze aan Romy over het geld. Ik schrok me dood voegt ze eraan toe. Gelukkig blijkt het bedrag dus wel te kloppen en kan ze door sparen voor haar operatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 10:41

    Dat geld voor haar neus,heeft ze allang bij elkaar gegraaid. Als je maar zegt dat je bang bent dat je het niet red,ver denken ze je vast niet van achterover drukken

  2. Else at 15:16

    En zonder dat geld voor de zitzakken zou Billy ongetwijfeld weer een hoop stennis gemaakt hebben en het huis te klein geweest zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *