Waar zijn de bewoners uit Utopia op dag 1323 mee bezig?

Waar zijn de bewoners uit Utopia op dag 1323 mee bezig?

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen. Dag 1323 alweer! De ochtend is alweer grotendeels voorbij maar wat is er gebeurd in de mini samenleving? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Johan is al vroeg wakker en is aan het klussen in de werkschuur. Hij heeft als doel om van de werkschuur een opgeruimde plek te maken waar hij veel mooie dingen kan maken. Romy en Cemal willen gezellig samen gaan sporten. Met een lekker muziekje erbij, alleen de box laat hen in de steek. Uiteindelijk krijgen ze de box aan de praat en kan het sporten beginnen. Fay en Demi zijn ondertussen ook op tijd opgestaan en druk in de weer in de keuken. De twee maken de keuken schoon, uiteraard wordt er lekker gekletst. Dat was het voor nu weer even, een rustige ochtend in huize Utopia dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:41

  Ik zag dat René wat hout van de ene kant naar de andere kant legde, en de hogedrukspuit ook verplaatste in plaats hij hem binnen zet.
  Hij is toch van het goede idee ruim de spullen op, doe het zelf dan ook ook al heb je het niet gedaan kan je het net zo goed meteen als je het in je handen hebt in de werkhok zetten of in de loods.
  Buiten laten staan met dit weer , is zoeken om moeilijk heden.
  En ruim eens de kratten met flessen weg, maak een hokje waar de lege flessen kunnen staan.
  In de loods staan ze ook , de ruimte kan je weer gebruiken als dat allemaal in een schuurtje kwam
  Begin daar eens mee te bouwen Johan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *