Wat gebeurde er op de rustige avond van 14 augustus?

Wat gebeurde er op de rustige avond van 14 augustus?

Wat gebeurde er afgelopen avond allemaal nog in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt van de relatief rustige avond.

De tafel die tijdens het vertrek van Jeroen naar de poort gesjouwd is staat inmiddels weer in de loods. Jeroen had voor zijn vertrek vertelt dat de tafel verkocht zou zijn. Uiteindelijk werd duidelijk dat Jeroen een grap uit had gehaald en de bewoners voor niets zich in het zweet hadden gewerkt. Fay liet daarom afgelopen avond de zoemer loeien om met de gehele groep de tafel weer op zijn plek te krijgen. Verder verliep de avond rustig, zo zaten een paar bewoners op de zitzakken te genieten van de laatste zonnestralen. Nieuweling Johan zat er ook bij en vertelde over zijn leven buiten de minisamenleving.  Madilia vraagt vervolgens aan haar mede bewoners of ze nieuwe ideeën hebben voor haar volgende vlogs. De groep gaat hierop in en dragen een aantal onderwerpen aan. Demi en Fay zaten ondertussen lekker in bad gezellig te kletsen. Romy en Bas waren aan het werk en verzorgde de koeien en de stal werd uitgemest. Ondertussen kletsten ze gezellig tegen de dieren en gaven ze uiteraard ook  te eten. Je bent weer helemaal bij. Wat zal de nieuwe dag brengen? We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *